FAQ

The Greenkeeper

Alt information vedrørende vores Greenkeeper serie

Ball-Buddy Teknologien er vores eget udviklede barberhovedet. Det giver den mest behagelige barbering af dine intime områder med et minimum at de typiske gener som niv, rødme og stikken. Der er mange ting vi har ændret i forhold til et "normalt" barberhoved. Nogle af de ting er mindre tænder, keramiske belægninger, tilbagetrukket skærende element og stærkere fjedre.

Du kan bruge den lige hvor du har lyst til. Det eneste du skal være opmærksom på at du ikke overfører bakteriet fra ansigt til skridt. Det kan nemlig give acne. Vores kunder som bruger maskinen til skæg og skridt har typist to barberhoveder som de skifter imellem

Ja, du kan bruge den i badet, søen, poolen. Saltvand er den dog ikke meget for.

Alt efter USB udtaget skal den oplades i 60-120m

Hold trimmeren som normal med tommelfingeren på tænd/sluk. Tryk derefter bagud på toppen at barberhovedet (tænderne). Barhovedet hopper derefter let af.

Se illustration

Du kan trimme buksen i omkring en time før det er tid til at oplade den igen.

Dette er helt normalt og skyldes de små tolerancer vi kører med.

Returneringer og reklamation

Praktisk info omkring danmarks bedste kundeservice

Du kan enten sende os en mail på info@trimmeriet eller skrive en besked til os på facebook.

Tilfredshedsgarantien er lavet så du i ro og mag kan prøve produktet grundigt i 30 dage. Garantien gælder fra den dag du henter pakken. Du kan bruge produktet som normalt og stadig få pengene tilbage hvis det ikke er noget for dig. Send os en mail på info@trimmeriet.dk hvis du ønsker at bruge tilfredshedgarantien

Pak din trimmer og alt tilbehør forsvarligt.

Sendes til:
Trimmeriet.dk c/o SM Logistik
Ulstedvej 27B
9370 Hals

(Bemærk at det er levering til erhvervsadresse)

Noter dit ordrenummer på pakken. Pakken skal sendes til døren.

Lige så snart vi har modtaget den så behandler vi din returnering. Vi anbefaler at købe en label på send.gls.dk da man ikke behøver nogen printer.

Bemærk at personligt fremmøde ikke er tilladt.