OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad dækker jeres Tilfredshedsgaranti over?

Vi betragter os selv som juvelerer, vores produkt er i tæt kontakt med dine diamanter og det stiller krav til funktion og gensidig tillid. Vores mål er at alle kunder skal være tilfredse kunder – men vi er klar over, at det ikke altid lykkes. Når du køber et produkt af os kan du i fred og ro prøve det der hjemme i op til 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere det du har købt, og få pengene tilbage. Returfragten skal du dog selv stå for.

Hvordan bruger man The Greenkeeper 3?

Vores trimmere er specielt designet til alt arbejde under bæltestedet og Ball-Buddy teknologien er klar til at takle selv den tykkeste busk - uden niv

Når det kommer til brug anbefaler vi følgende:

1. Gå FORSIGTIGT til værks. Alle nye maskiner kræver tilvænning og du barberer trods alt de ting der skal sikre din arv.
2. Trim altid med håret
3. Eksperimenter med våd vs. tør barbering. Pubeshår er forskelligt fra mand-til-mand og nogle har bedre erfaring med det ene fremfor det andet
4. Brug ikke maskinen hvis den har lavt batteriniveau
5. Hold bunden af trimmeren parallelt med overfladen

Hvor tit skal hovedet på The Greenkeeper 3 skiftes?

Godt værktøj forbliver kun godt hvis det vedligeholdes. Vi anbefaler at skifte hovedet ca. hver 6 måned. På den måde sikrer du skarpheden af skæret og sikrer dig mod niv. Der er dog mange faktorer der spiller ind her som f. eks. hyppighed af brug og tykkelse af busk. Når det er tid til at skifte det vil du typisk mærke at produktet begynder at nive.

Hvor lang tid skal jeg oplade The Greenkeeper 3?

Første gang du får den skal den oplades 3 timer. Du kan mærke at den har brug for en opladning igen hvis den lyder "træt". Hvis du bruger maskine med for lavt strømniveau forøger det risikoen for niv markant

 

Kan i garantere at man ikke niver sig med Ball-Buddy Teknolgien?

Vores unikke Ball-Buddy teknologi forringer risikoen for niv markant, vi kan dog ikke garantere at du ikke vil opleve nogle former for niv. Vi kan dog love dig at hvis du bruger produktet som beskrevet, giver The Greenkeeper 3 den absolut bedste intim-trimme-oplevelse på markedet.

Vi oplever at omkring 0,5-1% af vores kunder kontakter os omkring problemer med niv. De fleste af dem fordi at de simpelthen er gået for hårdt til værks og ikke fulgt instruktionerne. Vi har taget godt hånd om hver enkelt af dem.

Hvordan trimmer man bedst for at undgå niv?

Vi anbefaler følgende:

1. Gå FORSIGTIGT til værks. Alle nye maskiner kræver tilvænning og du barberer trods alt de ting der skal sikre din arv.
2. Trim altid med håret
3. Eksperimenter med våd vs. tør barbering. Pubeshår er forskelligt fra mand-til-mand og nogle har bedre erfaring med det ene fremfor det andet
4. Brug ikke maskinen hvis den har lavt batteriniveau

Kan jeg bruge The Greenkeeper 3 til mit skæg eller hår?

Ja det kan du sagtens, vi anbefaler dog at du bruger den til enten det ene eller andet. I ansigtet er der bakteriekulturer som kan forurene bakteriekulturen i dit skridt.

Hvor lang tid tager leveringen?

Vi bestræber os på at levere produktet på 1-3 hverdage

Hvordan er jeg stillet hvis jeg forudbestiller?

Hvis vi løber tør for produkter åbner vi op for muligheden for at forudbestille. Typisk er dette eneste tidspunkt vi sænker prisen, og her kan du få en god handel. Det betyder at du har sagt ja til at købe et produkt fra os når det kommer på lager igen. Vi har en dato hvor vi forventer genopfyldning af lager, dette vil altid fremgå tydeligt af forudbestillingen, vi kan dog ikke tage ansver for force-majeur under leveringsprocessen til vores lager. Datoen er derfor vejledende.

Du har altid mulighed for at fortryde din forudbestilling. Skriv blot til os på info@trimmeriet.se og så tager vi os af dig.

Hvad indeholder Nutbutter?

Vores NutButter er formuleret og produceret i noget så eksotisk som Tønder i Sønderjylland. Det gør at vi kan holde øje med produktionen og sikre at det kun er prima varer der bliver smurt på dine juveler.

Indhold:
Aqua, Alcohol Denat, Methyl Gluceth-10, PEG-12 Dimethicone, Carbomer, Triethanolamine, Isopropyl Alcohol, Phenox- yethanol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Limonene.